przez zawira » 30 lip 2010, o 17:26
karolina15206 napisał(a):Potrzebuję worków stomijnych. Przyjmę worki każdej firmy w każdej ilosci, ponieważ często nam się odklejają. Proszę o kontakt na mail-a
karolinachylewska@interia.pl lub na tej stronce. Z góry dziękuję.
Witaj Karolino milutko.
A dlaczego nie stosujesz past
y Stomahesive uszczelniająco-gojącej? Jest naprawdę rewelacyjna i taka tubka wystarcza prawie na miesiąc . A jeżeli chodzi o ten problem odklejających się woreczków - to u nas był ten sam kłopot . Poprosiłam o przyjazd pielęgniarkę stomijną i jak się okazało , wycinałam troszeczkę za mały otwór w woreczkach i przy ruchu, przy wykonywaniu jakichkolwiek czynności po prostu z jednej strony się odklejał.
Teraz problem minął. wycinam większy otworek i za każdym razem stosuję w/w pastę i trzyma ekstra.
Mogłabym ci podesłać 2 płytki plastyczne systemu Combihesive i do tego 7 woreczków, które dostałam za darmo z Warszawy, a ponieważ nie używamy ich - mogłabym je komuś oddać gratis.
Mogę także podesłać 2 płytki Esteem synergy - płytka Flexible rozmiar 35 i do tego 5 woreczków kolostomijnych bezowych z filtrem oraz 4 woreczki Esteem jednoczęściowy do wypuszczania. Te wprawdzie kupiłam prywatnie, ale nigdy nie handlowałam i nie handluję ani lekarstwami , ani tym bardziej niezbędnym sprzętem - więc oddam je tym , którzy je potrzebują. Jeśli Cie to interesuje podaj swoje dane i adres na mój e-mail:
zoobel@tlen.plPozdrawiam Ciebie cieplutko
Barbara
Życie to bajka, którą człowiek sam musi sobie wymyślić. Kocham życie. Wciąż uczę się go rozumieć, a ono i tak mnie zaskakuje. I właśnie to jest w nim takie cudowne. Wyzwala we mnie całą gamę najróżniejszych uczuć. Nieustannie budzi we mnie zdziwienie.